Aventură Nocturnă la Iazul Buliga din Rădăuți

Sosirea și Pregătirea Echipamentului

Vicovan Adrian, cunoscut sub numele de Bighy, a ajuns la iazul Buliga din Rădăuți în jurul orei 17:00, pregătit pentru o noapte întreagă de pescuit. Odată ce și-a instalat echipamentul, a trecut la pregătirea nadei. De data aceasta, a folosit Nada Super Fast și Pellets Fishii de 2,5 mm, fiind convins că această combinație îi va aduce capturi reușite.

Nădirea Vadurilor și Prima Captură

Bighy a nădit două vaduri, unul la 20 de metri și altul la 60 de metri de mal. Aproximativ o oră după ce a terminat de nădit, a avut prima trăsătură cu un final fericit: un crap comun frumos, de 2,5 kg, care i-a adus o mare satisfacție. Entuziasmat de reușită, a continuat să nădească atât timp cât mai avea vizibilitate.

Img 20240817 Wa0012

Un Drill Senzațional și Captura de 3 kg

După încă o oră, a avut parte de o a doua trăsătură, la fel de promițătoare. De această dată, Bighy a prins un crap comun de 3 kg. A fost un drill senzațional, plin de adrenalină, iar crapul s-a dovedit a fi un adversar puternic și bătăios. În timp ce se bucura de succesul capturilor sale, a observat că era singurul pescar de pe baltă care prinsese ceva. Ceilalți pescari nu aveau același noroc.

Pescuitul Nocturn și Incidentul cu Minciogul

Pe măsură ce noaptea înainta, trăsăturile au devenit din ce în ce mai rare. Pentru a nu deranja pe ceilalți pescari, Bighy a decis să folosească doi senzori fără sunet. În jurul orei 10:00, a reușit să prindă doi ciortani. Însă, în jurul orei 01:00, a avut parte de o experiență inedită: a observat cu întârziere de două secunde ledul senzorului aprins și a constatat că lanseta era pe cale să dispară în apă. A reușit să o prindă la timp și a simțit imediat că are de-a face cu un pește puternic. După un drill dificil, l-a adus aproape de mal, dar, în timp ce încerca să-l captureze, minciogul s-a rupt în două locuri. Cu toate acestea, Bighy a reușit să scoată un crap frumos de 3 kg, extrem de bătăios.

Img 20240818 Wa0000

Dimineața și Ultimele Capturi

După incidentul cu minciogul, Bighy nu a mai prins nimic până dimineața, când, în jurul orei 08:00, a reușit să mai prindă doi carași. Aceasta a fost aventura sa pe timp de noapte la method feeder – o experiență memorabilă, plină de capturi frumoase și drilluri palpitante.

Img 20240818 Wa0005
Acasa
Cont
Cos
Suna
Whatsapp
Scroll to Top