No products in the cart.

Afișez toate cele 4 rezultate

Nada Super Fast – Crap

29,00 lei

Despășește-ți limitele în pescuitul crapului cu Nada Super Fast! Această nada revoluționară, cu o formulă bazată pe 50% proteină animală cu atracție rapidă, îți oferă avantajul de a atrage rapid atenția crapului. Cu granulație fină și potrivită pentru Method Feeder sau Cosuleț, Nada Super Fast este alegerea perfectă pentru pescarii de crap, indiferent de nivelul lor de experiență. Obține performanțe remarcabile în captură cu această nada de înaltă calitate, special creată pentru a-ți îmbunătăți rezultatele în pescuit.

Nada Usturoi – Crap si Caras

24,00 lei

Descoperă Nada Usturoi, o nada de înaltă calitate, perfectă pentru pescuitul crapului și carasului. Cu 40% proteină vegetală cu atractie medie, granulație medie și posibilitatea de a fi folosită la Method Feeder sau Cosulet, această nada îți va oferi rezultate remarcabile. Achiziționează Nada Usturoi și transformă-ți sesiunile de pescuit în aventuri de neuitat!

Nada Suprem – Crap

33,00 lei

Descoperă Nada Suprem pentru Crap, alegerea supremă pentru pescuitul crapului! Cu o concentrare incredibilă de 70% proteină animală, această nada atrage rapid crapul. Granulația fină permite o dispersie eficientă în apă, iar Nada Suprem pentru Crap poate fi utilizată atât la Method Feeder, cât și la Cosuleț. Obține cele mai bune rezultate în pescuitul crapului cu Nada Suprem pentru Crap! Cu formula sa special concepută pentru crap, această nada va aduce cu siguranță succesul în aventura ta de pescuit.

Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara

31,00 lei

Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara este o nada specială concepută pentru pescuitul de pești pașnici, cum ar fi plătica, babușca și roșioara. Această nada conține făină de krill și nutriaminoacizi, oferind o putere mare de atracție și o granulație fină. Prin eliberarea substanțelor atrăgătoare și hrănitoare în apă, această nada atrage peștii și mărește șansele de captură. Ideală pentru pescarii pasionați în căutarea rezultatelor optime.

Ai nevoie de ajutor?