Pellets Fishii – 2.5mm

32,00 lei

Produsul Pellets Fishii – 2.5 mm sunt peleți de nădire special creați pentru pescuit. Acești peleți sunt fabricați dintr-o compoziție bogată în proteine și minerale, cu ingrediente atrăgătoare pentru pești. Persistă în apă pentru a atrage și menține peștii în zona de pescuit. Utilizarea lor în pescuitul cu nadă este o strategie eficientă pentru capturarea peștilor mari în lacuri private sau salbatice.

Discount per Cantitate

CantitateDiscountPret
1 - 50%32,00 lei
6 - 1015%27,20 lei
11 - 2020%25,60 lei
21 - 3025%24,00 lei
SKU: PVPPF25 Categorie:

Descriere

Produsul Pellets Fishii – 2.5 mm reprezintă peleți de nădire special concepuți pentru a fi utilizați în pescuit. Acești peleți sunt creați pentru a atrage peștii și a-i menține în zona în care sunt utilizați, în lacuri private sau salbatice.

Peleții Fishii – 2.5 mm sunt fabricați dintr-o compoziție bogată în proteine și minerale, oferind o sursă hrănitoare și atractivă pentru pești. Aceștia conțin ingrediente special selectate pentru a stimula simțurile peștilor și a-i atrage în jurul zonei de pescuit.

Unul dintre avantajele acestor peleți este durabilitatea lor în apă. Ei pot persista o perioadă mai lungă de timp sub apă, asigurând o eliberare treptată a substanțelor atrăgătoare în mediul acvatic. Aceasta oferă peștilor suficient timp să detecteze și să se apropie de zona în care se află peleții, crescând șansele de captură.

Peleții Fishii – 2.5 mm sunt proiectați să fie utilizabili în diverse situații de pescuit, inclusiv pescuitul sportiv și pescuitul recreațional în lacuri private sau salbatice. Aceștia pot fi aruncați în apă cu ajutorul unei lance sau pot fi folosiți în combinație cu monturi de nădire sau hranitoare special concepute.

Folosirea peleților Fishii – 2.5 mm în pescuitul cu nadă oferă avantajul de a atrage peștii în zona de pescuit și de a menține interesul lor pe termen mai lung. Acești peleți sunt concepuți pentru a fi atrăgători și hrănitori pentru diverse specii de pești, oferind o strategie eficientă pentru capturarea peștilor mari.

În concluzie, Produsul Pellets Fishii – 2.5 mm reprezintă o opțiune excelentă pentru pescarii care doresc să utilizeze peleți de nădire în pescuitul în lacuri private sau salbatice. Acești peleți sunt durabili în apă, atrăgători pentru pești și contribuie la creșterea șanselor de captură.

Informații suplimentare

Greutate0,800 kg
Dimensiuni20 × 30 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.