No products in the cart.

Whatsapp Image 2024 06 09 At 12.18.24 1c37926f

Aș vrea să vă împărtășesc o experiență de neuitat pe care am avut-o pe malurile râului Prut în prima zi de deschidere a sezonului de pescuit pe sălbătic în 2024. Sunt Vlad Tugui și sunt încântat să vă povestesc fiecare detaliu al acestei aventuri pescărești.

Echipamentul pe care l-am folosit în această zi a fost crucial pentru succesul meu. Am optat pentru o montură de tip cosuleț cage de 30 de grame agățată pe un feeder link’s, însoțită de un forfac cu diametrul de 12 și carligul de 14 (Preston N 40). Pentru a preveni încurcările, am adăugat și un soft antitangle între carlig și cosuleț.

Am început dimineața cu o nadire intensă, aruncând în apă aproximativ 10 cosulețe de nada Pvpfishing cu aromă de usturoi. Apoi, treptat, am început să adaug și câțiva viermi opăriți în nada, observând că aceștia atrageau peștii într-un mod deosebit de eficient. Atmosfera era încărcată de anticipare, iar fiecare moment petrecut pregătind echipamentul și nada adăugată în apă mă făcea să simt că sunt pe punctul de a trăi o zi de pescuit memorabilă.

Zona aleasă pentru pescuit, Volovat de pe râul Prut, a fost o adevărată comoară piscicolă. Apa limpede și liniștea depline a locului m-au făcut să mă simt într-o adevărată oază de relaxare și aventură.

Fiecare mușcătură a fost o adevărată încleștare între mine și pește. Lupta aceea intensă și plină de adrenalină m-a făcut să uit de tot și de toate în jurul meu. Fiecare captură a fost o recompensă pentru eforturile mele și o confirmare că pasiunea mea pentru pescuit este cu adevărat valoroasă.

Pe măsură ce ziua a înaintat, am reușit să prind o varietate impresionantă de pești, iar fiecare dintre ei a adus cu sine o poveste aparte și o emoție unică.

Concluzia mea este că ziua de deschidere a sezonului de pescuit pe sălbătic în 2024 pe râul Prut a fost una pe care cu siguranță nu o voi uita prea curând. A fost o experiență intensă, plină de emoție și aventură, care mi-a confirmat încă o dată că pescuitul este mai mult decât o simplă pasiune – este un stil de viață.

Așadar, vă încurajez pe toți să vă aventurați pe malurile râului Prut și să trăiți și voi aceste momente magice de pescuit. Vă asigur că nu veți regreta!

Cu toată pasiunea pescărească, Vlad Tugui

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de ajutor?