No products in the cart.

Pellets Fishii – 4mm

32,00 lei

Pellets Fishii – 4mm reprezintă peleți de nădire special creați pentru pescuit. Acești peleți sunt fabricați dintr-o compoziție bogată în proteine și minerale, cu ingrediente atrăgătoare pentru pești. Persistă în apă pentru a atrage și menține peștii în zona de pescuit. Datorită dimensiunii lor de 4mm, acești peleți sunt potriviți pentru speciile de pești mai mari. Utilizarea lor în pescuitul cu nadă este o strategie eficientă pentru capturarea peștilor mari în lacuri private sau salbatice.

SKU: PVPPF4 Categorie:

Descriere

Pellets Fishii – 4mm sunt peleți de nădire special concepuți pentru a fi utilizați în pescuitul în lacuri private sau salbatice. Acești peleți sunt creativi pentru a atrage și menține peștii în zona de pescuit, oferind o soluție eficientă pentru capturarea speciilor mari.

Unul dintre aspectele remarcabile ale Pellets Fishii – 4mm este compoziția lor bogată în proteine și minerale esențiale. Acești peleți sunt fabricați folosind ingrediente de calitate, selectate cu grijă pentru a furniza o sursă hrănitoare și atrăgătoare pentru pești. Proteinele sunt elementele esențiale pentru creșterea, dezvoltarea și repararea țesuturilor peștilor, precum și pentru susținerea sistemului imunitar. Mineralele esențiale, precum calciul, fosforul și potasiul, sunt vitale pentru sănătatea generală a peștilor, inclusiv pentru dezvoltarea sistemului osos și dentar, funcționarea corectă a organelor și echilibrul fluidelor corporale.

O altă caracteristică importantă a Pellets Fishii – 4mm este durabilitatea lor în apă. Acești peleți au capacitatea de a persista o perioadă mai lungă de timp în mediu acvatic, eliberând treptat substanțele atrăgătoare și hrănitoare. Acest aspect este deosebit de benefic, deoarece permite peștilor să detecteze, să urmărească și să consume peleții pe o perioadă mai lungă. Astfel, crește șansele de captură și îmbunătățește experiența de pescuit.

Dimensiunea de 4mm a Pellets Fishii este optimă pentru speciile de pești mai mari. Această dimensiune asigură că peleții sunt ușor de văzut și de consumat de către pești, făcându-i atractivi și eficienți în capturarea speciilor de talie mare.

Pellets Fishii – 4mm pot fi utilizați în diverse tehnici de pescuit, cum ar fi pescuitul cu nadă, pescuitul cu momeli flotante sau în combinație cu alte monturi de pescuit. Acești peleți pot fi aruncați în apă cu ajutorul unei lance, plasați în hrănitori sau utilizați în alte metode specifice de pescuit. Această versatilitate oferă pescarilor mai multe opțiuni în abordarea și atragerea peștilor din zona dorită.

În concluzie, Pellets Fishii – 4mm sunt peleți de nădire de înaltă calitate, special creați pentru pescuitul în lacuri private sau salbatice. Compoziția lor bogată în proteine și minerale esențiale, durabilitatea în apă și dimensiunea potrivită pentru speciile mari de pești fac din acești peleți o alegere excelentă pentru pescarii care doresc să obțină rezultate eficiente și să atragă pești de talie mare.

Informații suplimentare

Greutate0,800 kg
Dimensiuni20 × 30 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Ai nevoie de ajutor?