Nada Usturoi – Crap si Caras

24,00 lei

Descoperă Nada Usturoi, o nada de înaltă calitate, perfectă pentru pescuitul crapului și carasului. Cu 40% proteină vegetală cu atractie medie, granulație medie și posibilitatea de a fi folosită la Method Feeder sau Cosulet, această nada îți va oferi rezultate remarcabile. Achiziționează Nada Usturoi și transformă-ți sesiunile de pescuit în aventuri de neuitat!

SKU: PVPNU Categorie:

Descriere

Bucură-te de o experiență de pescuit de neuitat cu Nada Usturoi! Această nada de înaltă calitate a fost creată pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate în pescuitul crapului și carasului. Formulată cu grijă, Nada Usturoi conține o proporție optimă de 40% proteină vegetală, cu atractie medie, pentru a atrage cu succes peștii în zona ta.

Granulația medie a acestei nade asigură o dispersie uniformă în apă, oferind o atracție constantă și eficientă. Indiferent dacă alegi să folosești Method Feeder sau Cosulet, Nada Usturoi se adaptează perfect la ambele tehnici, conferindu-ți flexibilitate în abordarea ta de pescuit.

Având în vedere nevoile specifice ale crapului și carasului, Nada Usturoi a fost dezvoltată cu atenție pentru a le oferi hrana preferată și o atracție irezistibilă. Cu această nada de încredere, vei maximiza șansele de a prinde capturi spectaculoase și vei îmbunătăți experiența ta de pescuit.

Experimentează puterea Nadei Usturoi și obține rezultate remarcabile în pescuitul crapului și carasului. Fie că ești un pescar începător sau experimentat, această nada premium te va ajuta să obții succesul pe care ți-l dorești. Achiziționează acum Nada Usturoi și transformă-ți sesiunile de pescuit în aventuri memorabile!

Greutate – 800g
Granulatie – Medie
Utilizare – Method, Cosulet
Atractie – Medie

Informații suplimentare

Greutate0,800 kg
Dimensiuni20 × 30 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Ai nevoie de ajutor?