No products in the cart.

Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara

23,00 lei

Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara este o nada specială concepută pentru pescuitul de pești pașnici, cum ar fi plătica, babușca și roșioara. Această nada conține făină de krill și nutriaminoacizi, oferind o putere mare de atracție și o granulație fină. Prin eliberarea substanțelor atrăgătoare și hrănitoare în apă, această nada atrage peștii și mărește șansele de captură. Ideală pentru pescarii pasionați în căutarea rezultatelor optime.

SKU: PVPNSTR Categorie:

Descriere

Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara este un produs special conceput pentru pescuitul de pești pașnici, precum plătică, babuşcă și roşioară. Această nada este formulată cu ingrediente de înaltă calitate, inclusiv făină de krill și nutriaminoacizi, pentru a atrage și captura peștii dornici de hrănire.

Făina de krill este obținută din crustacee marine mici, cunoscute sub numele de krill, și este o sursă bogată de substanțe nutritive esențiale pentru pești. Aceasta conține proteine de înaltă calitate, grăsimi sănătoase și substanțe chimice naturale care emană un miros atrăgător în apă. Prin adăugarea făinii de krill în compoziția acestei nade, se amplifică puterea de atracție asupra plăticilor, babuşcilor și roşioarelor, crescând șansele de a prinde aceste specii.

De asemenea, nutriaminoacizii sunt adăugați în această nada pentru a furniza un aport suplimentar de substanțe nutritive esențiale pentru pești. Acești aminoacizi sunt componente de bază ale proteinelor și joacă un rol important în creșterea și metabolismul peștilor. Prin includerea nutriaminoacizilor, se oferă o sursă suplimentară de hrană pentru pești, ceea ce crește atractivitatea nadei și încurajează hrănirea activă.

Granulația fină a nadei Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara asigură o dispersie eficientă în apă și o eliberare constantă a substanțelor atrăgătoare. Acest lucru înseamnă că aromele și substanțele nutritive sunt distribuite uniform în mediul acvatic, atrăgând peștii de la distanțe mai mari și menținându-i interesați de zona de pescuit.

Prin combinarea ingredientelor de calitate superioară, cum ar fi făina de krill și nutriaminoacizii, cu puterea mare de atracție și granulația fină, Nada Stream – Platica, Babusca & Rosioara este un produs excelent pentru pescarii pasionați care doresc să obțină rezultate optime în capturarea de plătici, babușci și roșioare pașnice.

Greutate – 800g
Granulatie – Fina
Utilizare – Method, Cosulet
Atractie – Foarte Rapida

Informații suplimentare

Greutate0,800 kg
Dimensiuni20 × 30 × 10 cm
Ai nevoie de ajutor?