Nada Scortisoara – Platica

24,00 lei

Descoperă Nada Scortisoara, alegerea perfectă pentru pescuitul plăticilor! Cu 40% proteină vegetală de înaltă calitate, granulație medie și atracție medie, această nada este ideală pentru a atrage și captura plătici. Versatilă și eficientă, poate fi utilizată cu succes la Method Feeder sau la Cosuleț. Adaugă Nada Scortisoara în trusa ta de pescuit și bucură-te de capturi remarcabile la fiecare partidă de pescuit!

— OR  —

SKU: PVPNS02 Categorie:

Descriere

Cauti o nada eficienta pentru pescuitul plăticilor? Descoperă Nada Scortisoara, o alegere ideală pentru a-ți îmbunătăți rezultatele la pescuit! Cu un conținut bazat pe 40% proteină vegetală de înaltă calitate, această nada este perfect echilibrată pentru a atrage și captura plătici.

Nada Scortisoara are o granulație medie, asigurând o dispersie uniformă în apă și creând un nor atractiv pentru plătici. Acest produs versatil poate fi utilizat cu succes atât la pescuitul cu Method Feeder, cât și la pescuitul cu Cosuleț, oferindu-ți opțiuni multiple de abordare.

Cu o atracție medie, Nada Scortisoara încurajează plăticile să se apropie și să se hrănească în mod constant. Aroma delicată de scorțișoară completează senzațiile lor olfactive, determinându-le să se hrănească cu încredere.

Pregătește-te pentru capturi remarcabile! Nada Scortisoara a fost creată special pentru a-ți oferi succes în pescuitul plăticilor. Adaugă această nada în trusa ta de pescuit și beneficiază de avantajul unei atractivități medii și a conținutului bogat de proteină vegetală, pentru a-ți maximiza șansele de a prinde plătici de dimensiuni variate.

Alege Nada Scortisoara pentru a-ți transforma experiența de pescuit într-una memorabilă și plină de capturi spectaculoase!

Greutate – 800g
Granulatie – Medie
Utilizare – Method, Cosulet
Atractie – Medie

Informații suplimentare

Greutate 0,800 kg
Dimensiuni 20 × 30 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.