Nada Natural – Crap & Caras

23,00 lei

Nada Natural – solutia perfecta pentru pescuitul tuturor speciilor de pesti. Cu 40% proteina vegetala, atractie medie, granulatie medie si potrivita pentru Method Feeder sau Cosulet, Nada Natural iti garanteaza rezultate remarcabile la fiecare partida de pescuit. Descopera acum puterea acestei nade inovatoare!

— OR  —

SKU: PVPNN Categorie:

Descriere

Descopera Nada Natural, cea mai avansata si eficienta solutie pentru pescuit, special conceputa pentru a satisface nevoile pescarilor indrazneti, indiferent de specia de pesti pe care o vizeaza. Cu un continut impresionant de 40% proteina vegetala, Nada Natural ofera o atractie medie irezistibila pentru pesti, garantandu-ti rezultatele dorite in fiecare partida de pescuit.

Granulatia medie a Nadei Naturale este perfect adaptata pentru doua metode populare de pescuit – Method Feeder si Cosulet. Indiferent de alegerea ta, aceasta nada inovatoare se va comporta excelent in apa, eliberand treptat aromele si atragatorii naturali pentru a atrage pestii in zona ta de pescuit.

Cu Nada Natural, nu mai trebuie sa-ti faci griji cu privire la alegerea specifica a speciei de pesti pe care o vizezi. Aceasta nada versatila si adaptabila este potrivita pentru toate speciile de pesti, asigurandu-ti o experienta captivanta de pescuit, indiferent de preferintele tale.

Daca esti un pescar ambitios, care doreste sa obtina rezultate remarcabile la fiecare partida de pescuit, Nada Natural este alegerea perfecta pentru tine. Produsul nostru de inalta calitate, creat cu pasiune si experienta, va transforma fiecare moment petrecut pe malul apei intr-o aventura de neuitat.

Descopera acum puterea Nadei Naturale si lasa-te captivat de pescuitul de exceptie!

Greutate – 800g
Granulatie – Medie
Utilizare – Method, Cosulet
Atractie – Medie

Informații suplimentare

Greutate 0,800 kg
Dimensiuni 20 × 30 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.