Nada Suprem – Crap

31,00 lei

Descoperă Nada Suprem, alegerea supremă pentru pescuitul crapului! Cu o concentrare incredibilă de 70% proteină animală, această nada atrage rapid crapul. Granulația fină permite o dispersie eficientă în apă, iar Nada Suprem poate fi utilizată atât la Method Feeder, cât și la Cosuleț. Obține cele mai bune rezultate în pescuitul crapului cu Nada Suprem!

— OR  —

SKU: PVPNS01 Categorie:

Descriere

Descoperă Nada Suprem – soluția supremă pentru pescuitul crapului! Cu o formulă inovatoare și performantă, Nada Suprem este alegerea perfectă pentru a atrage și captura această specie prețioasă de pești.

Cu o concentrație impresionantă de 70% proteină animală, Nada Suprem se remarcă prin capacitatea sa de a atrage rapid crapul. Această formulă superioară este concepută pentru a încuraja peștii să se hrănească în mod agresiv și să rămână în zona de pescuit mai mult timp.

Granulația fină a Nadei Suprem permite o dispersie eficientă a atracției în apă, garantând că parfumul și gustul său irezistibil se răspândesc într-un mod uniform, atrăgând crapul chiar și de la distanță. Indiferent dacă alegi să folosești Method Feeder sau Cosuleț, Nada Suprem se adaptează perfect amândurora, oferindu-ți o versatilitate de neegalat.

Beneficiind de ani de cercetare și dezvoltare, Nada Suprem este produsul ales de pescarii experimentați și profesioniști. Fii în avantaj și obține cele mai bune rezultate în pescuitul crapului cu Nada Suprem!

Atrage, prinde și bucură-te de aventurile de pescuit alături de Nada Suprem, partenerul tău de încredere în lupta cu crapul!

Greutate – 800g
Granulatie – Fina
Utilizare – Method, Cosulet
Atractie – Foarte Rapida

Informații suplimentare

Greutate 0,800 kg
Dimensiuni 20 × 30 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.