Montura Method Feeder 40g

17,00 lei

Perfecționează-ți tehnica de pescuit cu Montura Method Feeder 40g. Această montură feeder de calitate include un fir textil de 0,16mm, spin de 7mm, cârlig specimen nr.10 și sistem quick change în formă de mărgică. Ideală pentru pescarii care caută monturi feeder eficiente și momitoare method feeder ieftine, oferind cea mai bună performanță la un preț accesibil. Comandă acum și transformă-ți fiecare sesiune de pescuit într-o experiență de succes!

SKU: PVPMMF Categorie:

Descriere

Montura Method Feeder 40g – Cea mai bună alegere pentru pescuitul de feeder!

Dacă ești pasionat de pescuitul de feeder, atunci Montura Method Feeder 40g este soluția ideală pentru tine. Aceasta montură feeder de calitate superioară este concepută pentru a îmbunătăți experiența ta de pescuit și pentru a crește șansele de captură.

Caracteristici principale:

  • Greutate: 40g – perfect echilibrată pentru lansări precise și durabile.
  • Fir textil: 0,16mm – asigură rezistență și flexibilitate.
  • Spin: 7mm – ideal pentru fixarea momelilor, oferind o prezentare naturală.
  • Cârlig specimen: Nr. 10 – optim pentru prinderea peștilor de talie mare.
  • Quick change (formă de mărgică): permite schimbarea rapidă a monturii, economisind timp prețios la fiecare sesiune de pescuit.

Această montură method feeder cu spin este esențială pentru orice pescar serios, oferindu-ți o combinație excelentă între funcționalitate și eficiență. Fie că ești un începător sau un expert în pescuitul de feeder, vei găsi această montură ușor de utilizat și extrem de eficientă.

Monturi feeder de calitate la prețuri accesibile

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a obține echipament de pescuit de înaltă calitate. Gama noastră de momitoare method feeder ieftine este perfectă pentru pescarii care caută performanță și durabilitate fără a compromite bugetul. Cu Montura Method Feeder 40g, ai la dispoziție cea mai bună montură feeder la un preț competitiv.

Alege Montura Method Feeder 40g și descoperă diferența în sesiunile tale de pescuit. Este timpul să îți îmbunătățești echipamentul și să îți maximizezi șansele de succes la fiecare ieșire pe apă. Comandă acum și bucură-te de momente memorabile la pescuit!

Informații suplimentare

Greutate0,040 kg
Dimensiuni10 × 5 × 5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.