No products in the cart.

Jpeg Optimizer Feem 4673f5887b929 Img 20240407 084934

Echipa “PVP Fishing Romania”, alcătuită din Alin, Petrică și Răzvan, și-a etalat priceperea și pasiunea pentru pescuit în cadrul îndrăgitului concurs Cupa de Est Feeder 2024, organizat de clubul de prestigiu “Moldavian Fishing” pe râul Prut, în frumosul Ripiceni. Cu o concentrare de neegalat și cu încrederea plină în propriile produse, acești pescari experimentați și-au demonstrat abilitățile în fața unor adversari de temut din România și Moldova.

Antrenamentul și prima zi de concurs au fost marcate de o atenție deosebită acordată combinației de ingrediente în nada, pregătită meticulos pentru a atrage cele mai prețioase exemplare de pește din râu. Folosind o selecție inteligentă de rame tocate și întregi, viermi vii și morți, semințe de canepă fierte și boabe de porumb, echipa și-a croit drumul spre succes în apele tumultuoase ale competiției.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar speciile de pești care au răspuns cel mai bine la nada lor au fost platica, babușca și morunașul, cu câțiva crapi mai mici făcând și ei apariția. Alin a deschis competiția cu un început promițător, adunând un total de:

  • Antrenament: 1,5 kg de pește
  • Prima zi: 3,03 kg de pește de la standul cu numărul 22
  • A doua zi: 3,34 kg de pește de la standul 37

Petrică și Răzvan au urmat cu determinare, culegând rezultatele muncii lor, chiar dacă mai modeste în comparație cu Alin. Petrică:

  • Antrenament: 2,5 kg de pește
  • Prima zi: 0,64 kg de pește de la standul 28
  • A doua zi: 2,01 kg de pește de la standul 44

Răzvan:

  • Antrenament: 2 kg de pește
  • Prima zi: 0,19 kg de pește de la standul 36
  • A doua zi: 3,57 kg de pește de la standul 33

Cu toate că prima zi a fost plină de provocări, echipa a continuat să își pună în aplicare strategiile cu încredere și determinare, adaptându-se la schimbările din mediul înconjurător. A doua zi de concurs a adus cu sine noi provocări și oportunități, iar echipa a răspuns cu aceeași hotărâre și concentrare.

În final, rezultatele concursului au adus și o evaluare a performanței echipei. Alin a ocupat locul 21, Petrică locul 48, iar Răzvan locul 39, într-o competiție unde au fost implicați un total de 49 de participanți. Deși clasamentele nu au fost cele așteptate, echipa “PVP Fishing Romania” a demonstrat o pasiune neclintită pentru pescuit și o abilitate de a se adapta la provocările unei competiții dificile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de ajutor?