No products in the cart.

Whatsapp Image 2023 05 05 At 09.34.47 (1)

Dacă ești pasionat de pescuit, știi că boilies-urile sunt una dintre cele mai populare și eficiente momeli pentru crap. Recent, am avut ocazia să testez două sortimente de boilies solubile de la PVP Fishing Romania: SPICESBEAST de culoare roșie, care conține făină de pește, și STARDUST de culoare verde, care conține făină de pește. În acest articol, îți voi împărtăși experiența mea de pescuit cu aceste boilies-uri și voi oferi câteva detalii despre caracteristicile lor.

Am început să testez SPICESBEAST și STARDUST într-un lac local Tucani Lake, unde se găsesc crap de talie medie și mare, dar și koi. Am ales să încerc aceste boilies-uri pentru a vedea efiicienta lor si pentru a vedea ce imbunatatiri sa mai aducem.

După ce am ajuns la Tucani Lake, am început să pregătesc echipamentul și să îmi așez undițele în apă. Am folosit boilies-uri SPICESBEAST și STARDUST ca momeli, alternând între ele pentru a vedea care dintre ele este mai eficientă. Am observat că ambele boilies-uri se dizolvă mediu în apa in jur de 3 ore și lasă în urmă un nor de aromă atractivă pentru pești.

După o oră de pescuit, am prins primul meu crap, un exemplar de talie medie, folosind SPICESBEAST. Am fost încântat să văd că boilies-ul a fost eficient și că am reușit să atrag primul pește. Apoi, am prins un koi folosind SPICESBEAST, ceea ce mi-a arătat că le place picant si ca sunt eficiente.

Marea surpriză a venit de la Tata care a reusit după câteva ore de pescuit să prindă un crap de 9kg folosind STARDUST și Unchiul meu la prima lansare dupa 10 min a prins unul de 6kg folosind STARDUST. Am fost impresionat de greutatea acestor pești și de faptul că boilies-urile au fost suficient de puternice pentru a atrage exemplare atât de mari.

În concluzie, ambele boilies-uri SPICESBEAST și STARDUST de la PVP Fishing Romania sunt foarte eficiente pentru pescuitul crapului și pot fi folosite cu succes într-o varietate de medii acvatice. Am fost impresionat de faptul că am reușit să prind exemplare de talie.

SPICESBEAST și STARDUST vor urma sa fie testate pe mai multe carpodroame din tara!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de ajutor?